Een dikke tien voor Faros!

Via een artikel in het Eindhovens Dagblad maakte ik een jaar of zeven geleden al kennis met Faros.

Toen ging de verhuizing niet door maar deze zomer wel en omdat ik geen hulp in de buurt had, dacht ik meteen aan Faros. En dat bedrijf heeft me geweldig geholpen, zonder had ik het echt niet gered.

De mensen van Faros zijn allemaal even aardig en doen desgewenst alles voor je . Maar de dingen doen die je zelf wilt of kunt, is ook mogelijk . Ik koos bijvoorbeeld voor het zelf in – en uitpakken van mijn spulletjes.

Na het schoonmaken van het nieuwe huis, worden kasten, meubels en andere spullen keurig en deskundig overgebracht en op zijn plaats gezet. Er is voldoende personeel en met al je wensen wordt rekening gehouden. Ze gaan pas weg al alles op zijn plaats staat. Na een week of twee komen mensen van Faros desgewenst nog schilderijen e.d. ophangen.

Ik liet een huurhuis achter wat helemaal in de oude staat moet worden teruggebracht en ook daar heeft Faros voor gezorgd o.a. steenstrips, parket en andere vloerbedekking alsmede spijkers, schroeven en pluggen verwijderd.

Kortom Faros heeft me geweldig geholpen, ik ben er zeer tevreden over en van mij krijgt dit bedrijf een dikke tien.

Mocht iemand nadere inlichtingen wensen, dan ben ik gaarne bereid die te geven.

Els Maas