Algemene informatie

Voordelen
Iedereen kan gebruik maken van de service formule van Faros. Of je jong of juist ouder bent, een gezin hebt of alleenstaand bent, deelname is voor iedereen toegankelijk. En geeft recht op aantrekkelijke tarieven. Onze service formule biedt deelnemers naast gemak, comfort en vertrouwen ook korting op onze reguliere dienstverlening. Bovendien heb je geen omkijken naar je administratie, alle betalingen lopen via onze financiële administratie.

Deelname
Deelname aan de service formule is, indien van toepassing, tevens geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Wijziging adresgegevens
Adreswijzigingen en verzoeken tot uitschrijving graag schriftelijk melden aan de administratie.
Faros
Geneneind 12
5761 RH Bakel

Partners
Wij werken samen met Savant Zorg (www.savant-zorg.nl), Zorgboogextra (www.zorgboogextra.nl) en het Holland Expat Center South (www.hollandexpatcenter.com).

Algemene Voorwaarden, privacy- en klachtenreglement
Ter bescherming van je privacy hanteren wij een privacyreglement. Als je een exemplaar van dit reglement of onze Algemene Voorwaarden wenst, neem dan contact met ons op via:

E-mail: info@farosgroep.nl
Servicelijn: 0492 343913

Ben je ontevreden over onze dienstverlening, neem dan contact op met de Servicelijn. Wij proberen samen een oplossing te vinden. Komen we er samen niet uit, dan kan je gebruik maken van onze klachtenprocedure.